F*****ck...
Publicerat den

Hopp, bara för jag har varit så duktig det senaste så blev jag ju självklart sjuk. Kände inatt att jag började få ont i halsen, och imorse vaknade jag och kunde knappt andas. Letade som en galning efter mitt nässpray men hittade inte det. Kände hur jag bara blev argare och argare så tillslut får jag världens utbrott och sparkar på min väska, och viiiips så åkte nässprayet ut. Hahaha...

Känner att det kliar lite i benen, vill egentligen ut på PW. Men vill försöka bli frisk till helgen. Så kanske borde ligga kvar i sängen? Uuufff, jobbigt val. För ett par månader sedan köpte mamma någon dyr D-vitamin dryck från från life till mig. Lider verkligen av extrem D-vitaminbrist, det är verkligen som min kropp vill bo utomlands? Men iallafall, ska gå och ta några shottar utav den plus lite andra vitminer. Hoppas det hjälper något. Dock smakar inte drycken alls gott, buhu..

Ett stycke taggad tjej i lördags! Betydligt fräschare än vad jag är nu. Och självklart gör jag puuss-pose. Tyckte alla på min snap-lista förtjänade lite kärlek ;) 






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo