Long time, no see
Publicerat den

Wow, loggade in här efter ett ex antal månader. (Mer än ett halv år sedan, till och med..) Och jag har fortfarande några tappra besökare! Söta ni är! Sååå, varför slutade jag blogga? Well, jag kände helt enkelt inte för att dela med mig av mitt liv till många som jag inte ens vet vilka dom är. Egentligen är det lite skrämmande, att människor som jag inte ens känner vet massa om mig. Det räcker med att googla mitt namn och min blogg hamnar längst upp. Jag älskar att öppna upp mig när jag skriver! För jag hatar bloggar som gör allt till en rosa dröm. Jag vill läsa om känslor och allt som hör ett liv till. Fattar ni vad jag menar..? Och det är precis så jag älskar att blogga. Så samtidigt som jag har haft min blogg som dagbok, och velat skriva om allt mellan himmel och jord, har jag inte känt mig bekväm med att vem som helst kan läsa det.. Dessutom kändes det som bloggen blev ett jobb, att jag var TVUNGEN att fota allt jag köpte, jag var TVUNGEN att uppdatera varje dag, osv. Och så ska det faktiskt inte vara! Jag har en passion för att skriva, och då vill man ju inte känna att man "måste" :) Så när jag väl slutade blogga, slutade jag även att läsa andra bloggar! Eller ja, gick in någon gång i månaden för att uppdatera mig om vad mina vänner hade skrivit om. Men annars så orkade jag inte. Jag menar, varför vill man läsa om människor man inte ens känner? (Storbloggare syftar jag på då) Känner absolut inget intresse av det längre. 

Så, vad har hänt sedan jag bloggade sist? Till och börja med, Ted är världens finaste och bästa hund! Att skaffa honom är det bästa valet jag någonsin gjort. Han gör mig så lycklig. Han har energi så det räcker till en hel armé, vilket kan vara liiiiite jobbigt ibland ;) Men det är också en grej som jag älskar med honom, han är en sån glad liten kille! Busig, envis, retlig, gosig, rolig, och helt jäkla underbar! Sån stark personlighet. Alla som träffar honom blir förälskade. Så ja, han är mitt lilla lyckopiller. Och jag tackar högre makter att just han fick bli min ♥

I augusti flyttade vi också! Bodde ju tidigare i Huskvarna, vilket jag absolut inte trivdes (inte ted heller).. Dessutom hade jag väldigt många negativa minnen där ifrån. Men som sagt, i augusti flyttade jag och Ted in till Jönköping! I en liten underbar lägenhet som vi båda stortrivs i. Och i samma lägenhetshus bor Amanda, så kul att vara granne med sin fina vän. Har så fin och ljus lya, med fräsch inredning och allt. Den är verkligen så JAG!! Mycket vitt och guld, hihi. Köpte typ det mesta nytt, det var viktigt för mig. Har alltid sagt att jag vill ha det fint och modernt. Kosta vad det kosta vill, haha.. Och som sagt, Ted trivs också så bra, vilket är viktigt för mig. Såfort vi har varit bortresta och kommer hem, blir han helt crazy. Springer till sin korg med leksaker och kastar runt dom! Sen upp i sängen, soffan, i princip överallt, haha!

Just nu är vi bortresta faktiskt, i hela 3 veckor! Mina kära föräldrar är nämligen på semester i Thailand! Dom gottegrisarna.. Så jag är hund/husvakt! Saknar min lägenhet, haha ;( Men vad gör man inte, klart man ställer upp! Får dessutom passa på att vara i mitt barndomshem, för i vår säljs det! Mamma och pappa ska flytta in till jönköping!!!!! Dom har fått världens finaste centralaste lägenhet. Så nu kommer vi ha ca 10 minuters gångavstånd, vilket gör mig överlycklig. Jag är ju sån mamma och pappa-gris, hihi. Dock är det självklart blandade känslor att huset jag är uppväxt i ska säljas.. Alla minnen är ju här ifrån liksom, lärde mig cykla här, lärde mig simma i poolen, ja, allt! Jag har ju väääldigt svårt för förändringar (Det har med min diagnos stt göra) Så som sagt, lite svårt är det för mig. Men samtidigt är jag lycklig att få bo nära dom och att dom är lyckliga, det är det viktigtaste för mig. Så jag får helt enkelt njuta av mitt barndomshem dom sista månaderna och sedan tänka på allt positivt, hur mycket spontana grejer vi kommer kunna göra nu! 

Det blev en liten snabb uppdatering nu! Kände faktiskt att jag var skyldig er som fortfarande besöker bloggen det ;) Dessutom kände jag hur det kröp i fingrarna, hur jag ville skriva nu!! Måste köpa mig en dagbok, haha. Skriver faktiskt poesi om kvällarna, hehee. Otippat va? Men nu ska jag ta och måla lite i min mindfulness bok! (så JÄKLA kul! Det är typ som en målarbok i helt sjuka mönster. Det kan ta en runt en timma att fylla i ett litet mönster, pga att man använder så många olika färger, och man måste ha tålamod och vara fokuserad så inget hamnar utanför) Verkligen beroendeframkallande och en typ av meditation :) Så all kärlek till er! Puss. / E.


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo