X antal dagar senare..
Publicerat den

Det kanske är dax för mig att börja blogga igen? Saknar faktiskt att skriva av mig! Har ju haft en bloggpaus på över en månad, vilket har varit välbehövligt. Hehe! Men nu får jag allt ta och slänga in ett inlägg då och då.

Har hänt väldigt mycket under den här tiden! Men det tar jag någon annan gång, hemlighetsfull som jag är ;) I helgen har jag varit på kurs, ni som känner mig vet förmodligen vad för kurs! Nämligen något jag älskar, en helgkurs i medium och andlighet. Helgen var verkligen helt underbar! Och inte för att skryta eller så.. Men jag var faktiskt bäst i gruppen! Vilket gjorde mig superglad. Har alltid haft dåligt självförtroende för jag inte varit lika bra i skolan som andra. Så när jag äntligen får vara bäst känns det riktigt bra i hjärtat! Och dessutom vara bra på något som många människor bara skulle kunna drömma om! Älskar även det mediumet som var våran lärare, hon är upplärd av terry evans så hon kan sin grej. I slutet av kursen skulle hon berätta lite vad hon hade fått till sig om oss i gruppen. Till mig sa hon att detta var mitt kall, att jag kommer jobba som medium & healer om några år. Kan tilläga att det bara var mig hon sa det till! (Vi var 13 pers) Skulle så gärna vilja skriva upp mig på hennes 1 åriga kurs, men den börjar i maj och då kommer jag ha fullt upp.. Well well, få vänta lite helt enkelt!

Marcus hämtade mig hos mami och papi i söndags och har varit här tills idag. Hade även ett besök på sjukan idag och han hängde med ♥ Fast han sprang ut när dom tog lite blod från mig. Haha, så söt! Igår var vi och shoppade lite. Hittade några tröjor osv! Köpte även en sån där tangle teezer borste, har hört massa positivt om den. Upp till bevis helt enkelt, och ja, den är grym! Håret blir superlent och det gör inte alls ont att borsta ut tovor med den. Helt klart värt sitt pris! Aja, nu tänkte jag hoppa ner i ett varmt bad och sitta där tills jag ser ut som en gammal tant, haha! Sen mjukiskläder och film-mys i sängen. Standard en kall höstdag som denna!







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo