Suttit på akuten hela fredagen!
Publicerat den

Yes, fick åka in vid 6-tiden till vårdcentralen i jkpg pga av min sjuka huvudvärk jag har haft i flera veckors tid nu.
Plus att jag förlorade synen på ena ögat i samma veva med min huvudvärk. Så där fick man ju sitta och vänta i typ 1 timma, sen kollade läkaren på mig och jag blev skjutsad direkt upp till akuten. Där vi har sutit från 20.00 och kom hem nu vid 01. Kul fredag! ;)

Sen så fick jag ju göra massa nevrologiska undersökningar.. Efter det blev det skiktröntgen, och ja dom såg något i huvudet vid bihålorna. Så ska på magnetröntgen (läskigt) och ögonundersökning i veckan.
Som tur var fick jag riktigt bra läkare! Som tog detta på allvar. Till skillnad från vårdcentralen i mullsjö som påstod att jag bara hade migrän och inte behövde komma? Usch, idioter är vad dom är!!

Men ja, har fått pencillin, och ska ju som sagt på magnetröntgen för att röntga huvudet bättre och kolla hjärnan osv. Sen ögonundersökning i veckan. Lite nervös. Fick dock sånt damputbrott på ena läkaren när han sa "du verkar inte vara så rädd över att du förlorade synen ett tag?" (förutom det var han faktiskt jättebra)  "EH JO, JAG PRATADE JU MED VÅRDCENTRALEN MEN DOM SKET JU I DET?!?!!?!" Och helvete vad skönt det var att säga ifrån, från och med nu asså!



Hahah dom hade skitroliga speglar på barnakuten (fick ju sitta där, pga att jag är barn, hah) Mina ben och fötter, HAHAHAH!

Tacka gud för godisautomaterna! Jag och mamma klickade nog ut 5-6 olika grejer där i, haha.  Men är man aptrött och det ända roliga på hela sjukhuset är godiset och cola så ;)



Sofia - Vinn valfritt plagg!

stackare :(



URL: http://smnmode.blogg.se/


Sofia - Vinn valfritt plagg!

gott med bilar iaf :D haha



URL: http://smnmode.blogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo