..
Publicerat den

Hej på er, fick åka in till akuten innan så har varit där hela kvällen. Fick bland
annat en nål rakt upp i näsan mot hjärnan.. Vi har nu fått reda på att min bihålsinflammation är den allvarligaste man kan ha :( Oftast så sätter den sig under ögonen, runt kinderna osv. Men min har gått så långt att den har satt sig under HJÄRNAN.. Så man kan inte ens spola eller "spräcka" inflammationen. Jag har fått jättestarka piller (tillskillnad från skiten jag fick förra veckan) plus kortison(!!) nu. Och om jag inte känner någon skillnad inom 2 dagar får jag läggas in på sjukhuset..
 
Doktorn förstod inte hur jag orkat jobba och palla allt. Smärtat jag har haft i mitt huvud och trycket mot ögat har varit så otroligt hemskt. Men jag är ingen person som lipar över smärta. Jag håller helt enkelt käft, för jag hatar när folk whinar över minsta lilla grejen. Så när jag säger att jag har ont, då har jag ont. Som jag brukar säga till mamma, är man en blandning av viking och jugge klart man inte gnäller? Men nu förstår jag hur allvarligt det faktiskt är.. 
 
Och att läkaren på mullsjö vårdcentral inte såg något fel på mig är för jävligt! Att jag kanske kommer få läggas in på sjukhuset för jag är så dåligt. Men han såg tydligen inget fel på mig? Han ville sjukskriva mig, fast han hittade inget fel? Tänk om jag hade lyssnat på deras ord om att jag "inte" var sjuk? Tänk om det har gått till hjärnan? Tack mullsjö vårdcentral, verkligen, tack. 
Era inkompetenta jävla svin.


Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo