home,
Publicerat den

Jag har verkligen världens bästa familj och släkt, hur skulle jag klara mig utan er? Blev verkligen bortskämd med gulliga sms, telefonsamtal och sjukhusbesök osv. Ni är bäst och jag älskar er mest av allt  ♥ ♥ 

Jag är iallafall utskriven nu, min inflammation har satt sig jämte hjärnan. Och vanligvis kan man ju spola bort bihålsinflammation, när den sitter runt ögonen. Men det går ju inte när det sitter vid hjärnan liksom. Så har ju fått massa medicin intravenöst (rakt in i blodet). Och nu ska jag äta andra mediciner här hemma ett tag. Den ena medicinen är så stark att jag förmodligen kommer få magsår av den, har ont i magen hela tiden. Kul! Och på paketet står det att man kan få fläckar på tänderna som inte går bort?! Men men. Ska iallafall tillbaka till sjukhuset snart, men först prova STARKA mediciner på hemmaplan ett tag.

Första natten på ryhov fick jag fasta ifall jag skulle tappa medvedandet, isåfall hade dom behövt öppna min skalle.. Så glad att jag inte behövde det!! Men hade världens snällaste sköterskor som tog hand om mig. Jag fick alltid en spruta var 8e timme, mindre kul att jag behövde väckas 04.00 varje natt för spruta, men ena natten fick jag lugnande så halvsov typ när dom gjorde det, haha.. Först hamnade jag iallfall på barnavdelningen, vilket jag tyckte var lite jobbigt.
Massa bebisar och så, och jag är ju nästan 18 liksom. Så jag fick flytta ner till vuxenavdelningen nästan med en gång, och där skämde alla bort mig :) Dom tvingade mig äta hela tiden typ, efterrätter osv. Men jag klagade inte, hehe!
Men nu kallar sängen på mig, mår så dåligt.. :( Men ska försöka blogga igen och låtsas som allt är som vanligt, har saknat det lite faktiskt.


Hade ett jättestort för mig själv plus plattv, riktigt skönt att slippa dela med någon.

Snyggaste outfiten jöööööh.






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo