easy money,
Publicerat den

Har precis kollat på snabba cash, har sett den filmen så sjukt många gånger men jag älskar den, kan inte tröttna! Den har allt en film ska ha som jag gillar, snygga killar (speciellt JW + vissa juggar ;)), pengar, knark, kriminalitet, osv osv. Tvåan har ju premiär imorgon, och det finns ju inga platser kvar, no shit liksom. Men måste verkligen ta och se den typ nästa vecka? Galet taggad, får ragga med mig någon på bio då, hihi. 

Imorgon är det fredag, sista jobbdagen på ett tag. Funderar på en vit helg och sova hela helgen typ? Fett trött. Eller blir ett break på lördagen för då är det mullsjö marknad, tradition att dra dit. Det största som händer i mullsö på hela året liksom! Alltid samma försäljare, och man hittar knappt något förutom godis. Men som sagt tradition ;)

Haha, hittade en bild på mig från förra året i serbien! :) (haha hej inga ögonbryn typ?!) Här är vi på g till belgrad för att flyga hem till sverige igen. Längtar verkligen tillbaka till serbien!!!! 

Morfar och hans släktingar fina grav-valv! ♥ Dock är 3 av dom inte döda än, tänk om man gjorde så i sverige? Fixade gravsten fast man inte var död än, läskigt..






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo