jag bli så upprörd..
Publicerat den

Omg, idag har jag så ont i min kropp att jag inte vet vart jag ska ta vägen :( Helt jävla sjukt, kan knappt röra mig. Det beror ju på att jag har börjat träna. Men dessutom sov jag i vattensängen inatt, blev nog 100 gånger värre av det. Borde verkligen ta det lite lugnt idag, men nej tack! :)

Btw, igår när jag var ute och gick såg jag en gravid kvinna, som rökte typ 2 cigg på 1 minut. Det är fan bland det värsta jag vet! Det kan leda till att barnet växer för dåligt eller till och med dör! Hur kan man vara så jävla pantad och röka då?! Om man bryr sig så slutar man hur jävla jobbigt det än är. Visste ni att fostret får till och med i sig STÖRRE mängd än mamman av vissa ämnen, till exempel kolmonoxid och nikotin. De flesta av tobaksrökens ämnen passerar fritt över till fostret! Nikotinet, som även finns i snus, gör att blodflödet i livmodern och moderkakan minskar och fostret får mindre syre och näring. Om man inte slutar röka när det gäller sitt eget barns liv, då är man ju fan helt.... Vill inte ens skriva vad jag tycker om det. Dessutom får såna barn ofta svår astma och lungsbesvär som äldre.

Jag blir jävligt upprörd att så många kvinnor röker iallafall, beror det på att dom inte bryr sig eller dålig koll på hur mycket det skadar? Jag ska ju utbilda mig till barnmorska. Det är mitt drömjobb, kanske därför jag blir så förbannad. Hårda ord från någon som aldrig varit gravid kanske, men jag tycker det är barnmisshandel. punkt slut
:p





Elina

Fattar inte vad dem tänker på :o Undra om dem vet om det?



URL: http://shitsure.webblogg.se/





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo