bokat tandblekning!
Publicerat den

Herregud, fick precis en chock när jag loggade in på blogg.se. Vad dom har gjort om?! Fattar ju knappt något, hatar förändringar.. Usch..!

 

Jaja, skulle ju haft tid hos tandläkaren klockan 13.20. MEN, vaknar 07 av att någon terrar hemtelefonen, men orkade inte gå upp och svara. Tillslut slutar det ringa på den, men börjar istället på min mobil. Då är det tandläkaren, som berättar att hon jag egentligen skulle ha är sjuk. Så istället skulle jag få en annan och komma klockan 11.20 istället? Blev så arg, sista morgonen jag hade kunnat få sova "länge" innan jag börjar jobba. Så efter det kunde jag inte somna om :(

 

Men det gick bra hos tandläkaren iallfall, inga hål! Hiihi. DOCK skulle hon ta bort tandsten, har typ aldrig haft det innan så fattade inte vad hon skulle göra. Och självklart råkade hon kötta upp mitt tandkött, FY VAD ONT DET GJORDE! Och det började blöda massa, så jävla illa.. Men jag bokade tid för tandblekning också! Dock tänker jag göra det till hösten för om man ska bleka tänderna ska dom vara "perfekta" först. Som min tandläkare sa "annars är det som att ta på sig nya kläder fast man inte har duschat" Hahahha. Och det enda jag behövde göra var att börja använda mer tandtråd. Så om jag kör på det hela sommaren kommer dom vara det, kul! :D Det är sjukt dyrt att göra det, men som hon sa, sån skit man beställer hem. Gör mer skada än "nytta" och jag vill inte förstöra mina tänder pga att jag är snål. Inte för att jag har gula tänder direkt, men tycker det är fint är dom är kritvita :) Så det ska bli jättekul!

Hahaha, jag innan typ :D

 

 

 

 

 




Elina Ljungqvist

Det beror nog på vad det är för något märke och hur känsligt personligen man är! jag köpte en tandblekning som inte kostade över 200kr och den har gjort jättebra förändring! jag har väldigt tunt emalj också så det gjorde ingen skada heller för den delen, och eftersom jag är extra känslig så tycker jag att den var väldigt bra just därför!

Tror dem säger så lite för att man inte ska gå och köpa något billigare när det finns salonger där man kan göra så dem ska tjäna pengar ^^

Svar: sv: Ja det är mycket möjligt! Men känner mig mer säkrare att göra med deras produkt :)



URL: http://shitsure.webblogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo