4 söndriga tänder..
Publicerat den

Under operationen gick 4 av mina tänder sönder, och jag vet faktiskt inte riktigt hur..? Det är tydligen vanligt att narkosslangen rispar upp tänder, men att göra så dom går av? Njaaee. Så tror helt enkelt att jag bet ihop tänderna jävligt hårt? Men blev/är så sjukt ledsen när jag märkte det, då jag är väldigt rädd om mina tänder. Så händer en sån grej liksom.. Så det första jag gjorde igår var att boka tid hos tandläkaren, och fick tid idag klockan 08.
 
Var så galet trött, så drog bara på mig några random kläder och var helt osminkad och allmänt ful? Haha. Carro hängde med som moraliskt stöd då jag är lite rädd för tandis. När jag väl kommer dit så är det en sjuuukt söt och ung kille!! Så himla pinsamt. Men han fixade iallafall mina tänder, och var jätteduktig. Dom översta la han en slags plast på, så dom ser ut som innan :D Och dom nedre filade han till! Vart ju orolig att dom inte skulle kunna fixa det, så är extremt glad. Nu måste jag bara bli bättre med tandtråden så är mina tänder i toppskick igen. Tandläkaren ville se en förbättring på det tills nästa gång vi sågs, haha hm.. ;)

När jag tog denna bilden så hade jag inte ens märkt att jag hade 2 tänder till som var sönder.... Och när jag väl försökte få det på bild blev det inget bra. 

Och taaadaa! Hihihi.



elina

Åh vilken tur att dem fixade det! hade dött om mina tänder gick sönder :( fy vilken ångest...

Svar: Jaa, verkligen!! :o TUR!



URL: http://shitsure.webblogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo