Alanya 2014.
Publicerat den

Sååå vart ska jag börja? Haha. Rätt svårt att få ner en vecka i ett inlägg, men ska försöka. Först och främst kan jag säga att vi hade så fint väder! ♥ Vi prickade ju verkligen rätt vecka, har ju varit sånt tråkväder i sverige när vi varit borta, hihi. Att få komma tillbaka till Alanya för tredje sommaren i rad var så himla härligt. Älskar verkligen den staden. På dagarna hängde vi vid poolen eller stranden, och på kvällarna shoppade vi eller festade. Standard liksom ;) Lärde känna några härliga killar från Gävle som vi hängde med väldigt mycket! Vi hade såna goa förfester på våran feta balkong. Alltså våran balkong var heeeeelt jävla underbar. Största på hela hotellet! Snacka om att vi hade tur som fick den? Det enda nagativa på resan var att vi inte hade AC på vårat rum. Dock blev man så van vid värmen så man brydde sig knappt efter någon dag. Det andra negativa var att behöva säga hejdå till en människa som jag klickade väldigt bra med.. :( Blä. Måste iallafall köra på en till resa efter sommaren, en vecka går för snabbt. Aja, kör på en bildbomb istället! Är för trött för att skriva.


Haha, asså vi hade världens sjukaste staty på vårat hotell. En fot?!?! Så äcklig.

Vackra cleopatra beach..

Taggad brud för utgång.

Haha, blev vääääldigt mycket bongande denna semestern ;)

Lite bardansande på the doors är ju ett måste.. Haha!

Haha, fan vad vi skrattade åt denna bilden. Ser ut som Daniel är en riktig turk, röker pipa och dricker kaffe! Men vi hade inga rena glas så vi fick grogga ur muggar, hahaha!
Jag och Amanda drygade oss med att allt i turkiet är fake, dom har till och med en fake steve angello! Hahaha, men visst är det likt?!
Vi fick göra en hel del sjuka saker när vi spelade drink-lekar, hihi.

Kom fram 2 turkar på stranden och frågade om vi kunde vara hundvakt i 5 minuter, haha?! Vi gav den lilla tjejen vatten och massa gos! Sån sötis.
Alltså turkiets öl är så himla gooood! Här hade jag sån jäkla vätskebrist så jag blev lite småfull på en öl, haha?!

Snygg grabbbbbb!

Vi köpte varsitt glasspaket, och när vi kom hem insåg vi att våran frys var den minsta i hela alanya. Så vi fick såga sönder paketen så dom skulle passa våran frys. Hahahaha! #varglassöverallt
Sanning eller konka, Adam är taggad för att pussas ;)



amanda

Såg först ut som jag höll i cigg på bilden med hunden xD wtf

Svar: Haha ja lite! Måste vara din telefon :D



URL: http://amandahaansson.blogg.se


Anonym

Fina och roliga bilder!!



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo