Busy..
Publicerat den

Heeej! Har varken haft tid eller ork till bloggen.. I fredags blev det ju utgång för att fira syrran som fyllde år! Först bjöd jag på födelsedagsfika plus en massa gos med mina älskade syskonbarn. Sen blev det lite middag och förkrökish inför kvällen. Hade jättekul och kvällen var lyckad! Mami och papi kom hem från thailand i fredagskväll. Så på lördagen åkte vi direkt hem till dom, som jag längtat ♥ ♥ Och dom var så bruna så! Speciellt mamma. Hon var svart.. Fick ju massa fina presenter med, hihi!

På söndagen skulle jag och mamma på sittning hos ett medium. Vi bokade den tiden för fleeeeera månader sedan, så jag hade till och med glömt bort det! Hon är så galet duktig så väntetiden är väldigt lång. Men det var det verkligen värt, för oj vad omtumlande/roligt/känslosamt det var.. Älskade mormor och morfar kom. Mormor har aldrig kommit igenom innan så det var så himla underbart. Både jag och mamma fick väldigt många svar! Fick veta att mitt kall sedan jag var 3-4 år är att bli medium och att jag kommer jobba som det i framtiden :) Mamma spelade in hela sittningen, så ska försöka lyssna på det i helgen. Kan berätta mer då!

Och idag var jag på sjukhuset. Den 17 april läggs jag in för operation :( Men skriver om det någon annan dag.. Mår ganska dåligt över det, men detta ska klara också. Jag är en krigare.







NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo