Skriver av mig.
Publicerat den

Imorse fick jag reda på en sak som gjorde att jag satte kaffet i halsen! Helt galet!!!111 Heheee.

Annars då? Ingen jobbcoach för mig idag, har så himla ont. Kunde inte ens komma upp ur sängen imorse.. Att slå det jäkla nummret till sjukanmälan var liksom en utmaning för mina fingrar gjorde så ont. Pricken över i:t är att jag har sååå ont i magen också, tror det är den där jävla cystan som trycker :( Vill bara att operationsdagen ska komma så jag får bort skiten. Så en blandning mellan fibromyalgi, reumatism och förmodligen endometrios. Plus lite annat. En jävla skitdag, k*kdag, f*ttdag, bajsdag, you name it. Det är så jävla jobbigt att ha sjukdomar som inte syns. Folk tycker man är gnällig och överdriver. "Men du ser ju inte sjuk ut" Nehe? Och du ser inte ut att vara så dum i huvudet som du tydligen är. Jag är 19 år, jag vill inte må såhär, jag har inte valt att vara sjuk. Och JO, man får tycka synd om sig själv dagar som dessa! För ingen annan vet hur DU mår och känner. Så ibland får man ta på sig den dära tunga offerkoftan och tycka synd om sig själv! Bara det inte blir till någon vana, det mår ingen bra av. Tycker egentligen inte om att prata om min hälsa då jag känner mig som världens negativaste och tråkigaste människa. Men det är trots allt en väldigt stor del av mitt liv. Och jag har försökt att blunda för det och inte prata om det, men tyvärr så försvinner inte sjukdomarna för det. 

Idag vill jag bara vara nära mina syskonbarn, dom får mig att må toppen när jag är på botten. Världens bästa ungar. Ni gör mig såååå lycklig, och jag älskar er så mycket att det inte går att få fram i ord!! Haha, nu blir jag tårögd för jag tänker på dom :) Moster kommer alltid finnas där för er, vad det än gäller! 




Sanna

hej du fina, hittade din blogg genom google. Är 24 och lider själv av endometrios och ledgångsreumatism. så jag vet exakt vilket helvete du går igenom! Väldigt bra skrivet!! Ingen ska säga hur man mår och känner, känner igen det väldigt väl. Människor som inte lever med deta vet inte vilken smärta vi får hantera dagligen. kämpa på och var stark!! det är a & o i detta. Och lycka till med din operation, ser fram mot att fortsätta läsa om din kamp. Är du inte redan medlem i https://www.facebook.com/groups/23093072995/?notif_t=group_r2j_approved, så bli gärna det. Där är vi ett gäng tjejer som stöttar och pushar varandra!!

kram sanna <3

Svar: Hej och tack! <3 Tråkigt att du har samma helvete.. :( Ja, vissa personer kan vara väldigt klumpiga i sina uttalanden, dom tänker inte längre än näsan.. Skulle vara riktigt roligt och se dom känna den smärtan som vi har. Tack, tack, tack! Och absolut, blev medlem nu! Kramar!



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo