Wedding inspo
Publicerat den

Är det något jag verkligen längtar efter så är det tills dagen jag gifter mig!! Kanske lite skumt att jag kollar på bröllops inspo när jag är singel? Hahaha. Men det är en sån grej som jag har tänkt på sen jag var liten. Jag har ALLTID drömt om ett riktigt stort pampigt prinsess-bröllop! Och pappa ska leda mig fram till min blivande make ♥ Jag vet nästan redan hur allt ska se ut. Allt från klänning, tårta till ring! Vill ha en liknande ring som på bilderna, samt liknande klänning! Plus en låååååång slöja, hihi. Och självklart en riktigt stor tårta ;) Alla som känner mig vet vilken sucker jag är för sötsaker, speciellt tårta. Eheheee!

Jag har ju vääldigt svårt att falla för någon.. Ibland kan jag vara lite avis på folk som har flera förhållanden och förlovningar i bagaget. Men samtidigt inte. För när jag väl bestämmer mig för att gifta mig, då vet jag med 100% att han är the one. Så det är väl det positiva med att inte kunna ge sitt hjärta till vem som helst!

Ett litet kollage jag gjorde, vill ha liknande klänning, hår, ring osv! (Sist jag var hos ett medium fick jag reda på att jag kommer gifta mig när jag är 26, haha! Tydligen kommer allt gå väldigt fort mellan oss. Från att vi träffas till bröllop och barn. Can't wait för att ta reda på om det stämmer ;))Anonym

Hur känner du angående efternamn? Skulle du byta till mannens namn? :)URL:

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo