Älska sig själv
Publicerat den

Oh my god, såg fifty shades of grey igår.. Har läst boken så visste ju ungefär vad som skulle hända. Men har hört mycket positivt om filmen. (Och negativt från feminister..) Kan bara hålla med om att Grey är galet sexig!! Höll på att dö vid scenen när Grey säger "I don't make love.. I fuck.. Hard" Haha, mjaau-uu!

Annars då? Dagens planer är att boka tid för att spruta in lite juvederm i läpparna. Har en halv spruta kvar, fyllde ju upp dom i december. Sen ska jag beställa tid för naglarna. Vet dock inte hur jag vill ha dom. Sist hade jag ju nude/guld. Får googla runt för lite inspiration! Jag har insett nu hur viktig det är att lägga tid på sig själv. Att investera i sig själv gör så mycket för ens mående och självkänsla. Jag mår så himla bra när jag får ta hand om mig själv. Även om det bara gäller en ansiktsmask, meditation eller läppförstoring. Det är så lätt att glömma bort sig själv i dagens stressiga samhälle.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig, men det känns som jag har blivit en helt annan människa efter all skit som hänt mig? Jag har växt så sjukt mycket som människa på bara några månader! Jag är absolut inte samma människa som jag var då. Jag har börjat förstå hur jävla viktigt det är att våga vara sig själv fullt ut. Att våga klä sig som man vill, säga vad man vill, tycka vad man vill. Att sluta bry sig om vad andra tycker och tänker. Jag har kommit till en punkt i livet då jag helt och hållet slutat att bry mig? OCH DET ÄR SÅ JÄVLA SKÖNT!! Tycker inte folk om mig för den jag är? Nehe, tack och hej! Jag vill inte ha såna negativa människor i mitt liv ändå. Under hela mitt liv har jag strävat efter att vara som alla andra, en i mängden. Vilket tillslut ledde till ätstörningar, depression och självmordstankar. Det höll inte, jag kan inte vara den samhället och media vill att jag ska vara. När jag var liten var det de värsta jag visste, att inte vara som alla andra. Jag ville också vara bra i skolan, vara lika smal, ha samma kläder, osv. Jag har alltid varit annorlunda. Skillnaden från då, är att jag har insett att det är något bra att vara annorlunda. Har faktiskt sakta men säkert börjat älska mig själv! Minns inte när jag gjorde det sist? Idag är jag 20 år, och jag är så jävla glad att jag har börjat inse allt detta nu! Vissa lever med att vara sin egna fiende i hela sitt liv. Jag har fått lite av en nytändning på livet. Jag ska sluta skjuta upp mina drömmar. Jag ska leva här och nu och bli bästa vän med mig själv, fullt ut.


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo